Klasactiviteiten

Sherborne


Eén keer per week gaan alle klassen naar het Sherborne lokaal. Daar bewegen, spelen, dansen en relaxen ze in een aangepaste omgeving onder begeleiding van hun leerkracht en een gespecialiseerde therapeut. 

Bezoek aan de kinderboerderij


Elk jaar brengen onze kinderen een bezoek aan de dieren van de kinderboerderij. We mogen de dieren bekijken in de wei of in de stallen. Op afspraak kunnen wij ook deelnemen aan verschillende activiteiten: choco of boter maken, een brood bakken, nestkastjes timmeren.

Koken


Elke vrijdag koken onze kinderen van de lagere school een volledige maaltijd (de kleuters en de zorgklas koken maar af en toe).
In de loop van de week wordt het menu samengesteld. De ingrediënten worden opgesomd in een winkellijstje. De leerlingen zoeken in de winkel wat er op het lijstje staat, wachten aan de kassa hun beurt af en betalen hun aankopen. Op vrijdagvoormiddag ruikt het heerlijk in onze school, als je dan met een hongerige maag door de gangen loopt, staat het water je direct in de mond!

Zwemmen


Alle klassen van de lagere school krijgen één keer per week zwemles van de turnleerkracht of de kinesist. We gebruiken het zwembad op campus Kristus Koning. Dit bevindt zich op wandelafstand van onze school. 

%d bloggers liken dit: