OVR activiteiten

De OVR bereidt jaarlijks enkele activiteiten voor in samenwerking met enkele personeelsleden van de school. De activiteiten zijn afhankelijk van de inbreng van de leden van deze raad.  Met de opbrengst van deze activiteiten wordt de speelplaats verfraaid en onderhouden. Voor de exacte data raadpleeg je onze kalenderrubriek!

Kerstmarkt
Ieder jaar staan we op de parking van Kristus Koning met overheerlijke hamburgers in ons gezellig ingericht tentje. Ieder jaar ook weer uitgebreid met een ander assortiment om te verkopen.

Spaghettifeest
“Sint-Rafaël goes Italien” is hét evenement van het jaar! Dan wordt onze feestzaal een spaghettirestaurant. Iedereen kan inschrijven om ’s middags of ’s avonds een heerlijk bord spaghetti of een heerlijke croque te komen eten. Ook aan de vegetariërs wordt gedacht, er zal een heerlijke groentesaus worden aangeboden! De inschrijvingsbrief vind U onder de rubriek “Brieven”

Tombola
Tijdens ons jaarlijks schoolfeest organiseert de OVR een tombola: altijd prijs!
Ze zoeken tijdens het jaar de prijzen bijeen. Enkele dagen voor het schoolfeest worden de prijzen aantrekkelijk uitgestald.  Op de dag zelf verkopen de leden van de OVR tombola biljetten tot alle prijzen op zijn!

%d bloggers liken dit: